Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Exalco

Ανοιγόμενα Συστήματα Αλουμινίου
K - Systems ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗΣ | Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές Χανιά Κρήτης


ALBIO 129C Advanced

Aνοιγόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή & περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων
Το σύστημα Albio 129C Advanced είναι το μοναδικό σύστημα που σε συνολικό πάχος κουφώματος μόλις 78,3mm προσφέρει υψηλές επιδόσεις θερµοπερατότητας µε Uf= 1,48 Ug= 1,0 W/(m2K) και Uw=1,4 Ug= 1,0 W/(m2K), χάρη στη χρήση ειδικών πολυαµιδίων.

Έχει χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό εξάρτημα στεγάνωσης που αντικαθιστά το κεντρικό λάστιχο και προσφέρει επιπλέον βελτίωση της θερμομονωτικής ικανότητας. Ο σχεδιασμός του µε λιτές ίσες γραµµές προσφέρει μινιμαλιστική όψη και βελτιωμένη αισθητική, δίνοντας μάλιστα την επιλογή χρήσης συνεπίπεδης κάσας εσωτερικά αλλά και εξωτερικά του κουφώματος.


ΦΥΛΛΑΔΙΟ
 

ALBIO 109C

Ο σχεδιασμός του συστήματος Albio 109C βασίστηκε στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24mm. Η άριστη συμπεριφορά της στις δοκιμές αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 44mm, δίνουν στο σύστημα δυνατότητες επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Η δυνατότητα υποδοχής μηχανισμού κλειδώματος σε συνδυασμό με το μηχανισμό θερμοδιακοπής παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις. Το διαχρονικό του design σε σχήμα οβάλ ή κλασικό  σας δίνει ξεχωριστές διακοσμητικές επιλογές.

Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.

ΦΥΛΛΑΔΙΟ
 
ALBIO 101
 
Η σειρά Albio 101 διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε τυπολογίες κατασκευής που την καθιστούν ιδανική για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε πόρτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. 
Διατίθεται σε τρία διαφορετικά εξωτερικά σχέδια (ανάγλυφο, οβάλ και επίπεδο) για να επιλέξετε όποιο στυλ σας ταιριάζει. Διαθέτει σύστημα στεγάνωσης τριών επιπέδων με λάστιχα EPDM και ειδικούς νεροχύτες απορροής των υδάτων. 
 
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, συρόμενα-ανακλινόμενα, προβαλλόμενα, περιστρεφόμενα κ.α.
 
ALBIO 108

Η σειρά Albio 108 συνδυάζει ιδανικά το χαμηλό βάρος προφίλ με τη σωστή εφαρμογή. Η καλή σχέση τιμής και επιδόσεων, και η λειτουργικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος. Η σειρά διαθέτει προφίλ σε τρία διαφορετικά design (επίπεδο, οβάλ και κλασσικό) καλύπτοντας κάθε αισθητική προτίμηση.

Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, προβαλλόμενα, κ.α.
ALBIO 109
 
Η σειρά Albio 109 βασίζεται στην πιο  σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων και τα υψηλότερα standards κατασκευής. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει απόλυτη προστασία από τη ζέστη και το κρύο χάρη στο σύστημα θερμοδιακοπής, ενώ δίνει τη δυνατότητα επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Με άψογο φινίρισμα, διατίθεται σε σχέδιο οβάλ και κλασσικό για διαχρονικότητα και άψογη αισθητική. 
 
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
ALBIO 109C SuperThermo

Η Albio 109C Superthermo είναι η κορυφαία σειρά της EXALCO στα ανοιγόμενα συστήματα ως προς την  θερμομόνωση. Ο πολύ χαμηλός συντελεστής θερμοπερατότητας (U value) επιτυγχάνθηκε με προσθήκη μεγαλύτερου πλάτους πολυαμιδίων (34mm), με την προσθήκη νέου θερμομονωτικού υλικού και την τοποθέτηση νέων ελαστικών στεγάνωσης. Η άριστη συμπεριφορά της στη δοκιμή αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 50mm, δίνουν στο σύστημα δυνατότητες επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Από τις επίσημες δοκιμές υδατοστεγανότητας αποδεικνύετε ότι η Albio 109C Superthermo μπορεί να αντισταθεί σε στην εισροή υδάτων ακόμη και σε συνθήκες σφοδρής θύελλας.  Τοποθετείται μηχανισμός υψηλής ασφάλειας γνωστός ως περιμετρικός μηχανισμός. Το διαχρονικό design σε σχήμα οβάλ ή κλασικό  σας δίνει ξεχωριστές διακοσμητικές επιλογές. 

ALBIO 120
 
Σύστημα ανοιγόμενων κουφωμάτων με θερμοδιακοπή που συνδυάζει τις μικρές διαστάσεις των προφίλ με τις καλές θερμομονωτικές επιδόσεις. Η ακριβής εφαρμογή των προφίλ και η απλότητα του design συμπληρώνουν τα πλεονεκτήματα της σειράς.
 
Εφαρμογές: Πόρτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων
 
ALBIO 125C
 
Η νέα πρόταση της Exalco στα ανοιγόμενα θερμοδιακοπτόμενα συστήματα με περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων. Χαρακτηρίζεται από την διαχρονικότητά της στο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε αεροπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. Επίσης προσφέρει θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24mm. 
Διακρίνεται για την άριστη επίδοση στην ηχομόνωση. Η αισθητική της ικανοποιεί κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση, χάρη στο διαχρονικό της design σε σχήμα καμπύλο και ίσιο. Το πλεονέκτημα του νέου συστήματος είναι η δυνατότητα συνδυασμού ίσιας κάσας με φύλλο καμπύλο. 
 
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά ή  ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.
ALBIO 127C Super Thermo

Η Albio 127C Super Thermo είναι ένα νέο ανοιγόμενο – ανακλινόμενο σύστημα με ειδικά πολυαμίδια, με το οποίο δημιουργούνται ιδιαίτερα καλαίσθητα κουφώματα χωρίς ορατά φύλλα. Η σειρά είναι κατάλληλη για μηχανισμούς περιμετρικού πολλαπλού κλειδώματος προσφέροντας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

ALBIO 101C 108C 109C
 
ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ με μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων
 
Τα συστήματα
H EXALCO, παρουσιάζει τις σειρές ανοιγόμενων συστημάτων Albio 101 C, Albio 108 C και Albio 109 C κουφωμάτων με μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων (Multiple Locking Mechanism). Οι νέες σειρές εξασφαλίζουν απόλυτη προστασία και ασφάλεια χάρη στο περιμετρικό κλείδωμα που διαθέτουν προκειμένου να ασφαλίζουν σε περισσότερα από ένα σημεία του κουφώματος, καθώς και μείωση του χρόνου κατασκευής. 
 
Οι μηχανισμοί
Οι µηχανισµοί ανοιγοµένων – ανακλινοµένων κουφωµάτων, παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ακόµη και στην βασική τους έκδοση. Η ανάκλιση γίνεται στο κατωκάσι µέσω ενός κλείστρου ασφαλείας. Η συνεργασία του κλείστρου της ανάκλισης µε το αντίστοιχο αντίκρισµα παρέχει ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Παράλληλα, μπορεί κανείς να συνδυάσει έναν περιμετρικό μηχανισμό με ηλεκτρονικές εφαρµογές κλεισίματος και κλειδώματος, εξασφαλίζοντας υψηλότερο επίπεδο αυτοματισμού από πλευράς ευκολίας στην χρήση και υψηλή ασφάλεια.
 
ALBIO 101C
Η σειρά Albio 101C διακρίνεται για τη μεγάλη γκάμα προφίλ, ιδανική για κάθε τυπολογία κατασκευής. Διαθέτει εξωτερικό design σε σχήμα οβάλ και δυνατότητα υποδοχής μηχανισμού πολλαπλών κλειδωμάτων.  
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα κ.α.
 
ALBIO 108C
Στη σειρά Albio 108C το χαμηλό βάρος και τα κομψό design των προφίλ, σε σχήμα οβάλ συντελούν στη δημιουργία μιας αξιόπιστης, οικονομικής επιλογής για κατασκευές σύγχρονης αισθητικής.
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.
 
ALBIO 109C
Ο σχεδιασμός του συστήματος Albio 109C βασίστηκε στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24mm. Η άριστη συμπεριφορά της στις δοκιμές αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 44mm, δίνουν στο σύστημα δυνατότητες επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Η δυνατότητα υποδοχής μηχανισμού κλειδώματος σε συνδυασμό με το μηχανισμό θερμοδιακοπής παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις. Το διαχρονικό του design σε σχήμα οβάλ ή κλασικό  σας δίνει ξεχωριστές διακοσμητικές επιλογές. 
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.
 

Συρόμενα Συστήματα Αλουμινίου
K - Systems ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗΣ | Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές Χανιά Κρήτης


ALBIO 256 Thea

Minimal αρχιτεκτονικές γραμμές σε κάθε αρχιτεκτονικό επίτευγμα!
Το συρόμενο σύστημα Albio 256 Thêa αποτελεί ένα από τα μοναδικά minimal συρόμενα- ανασηκώμενα συστήματα. Χαρακτηρίζεται από λιτές ίσες γραμμές και διαθέτει minimal όψη ενώ προσφέρει απόλυτη στεγάνωση. Παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις θερµοπερατότητας και το σημαντικότερο πλεονέκτημά του είναι η δυνατότητα να είναι συνεπίπεδο στην εσωτερική πλευρά του κουφώματος, καθιστώντας το ιδανικό για αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων. 

Κύρια χαρακτηριστικά
-    Μοντέρνα minimal οψη
-    Μεγάλα ανοίγματα μέχρι 5μ µε Uw έως και 1,15 W/m2K . * 

Ενσωματώνοντας την κάσα στο δάπεδο, το κούφωμα γίνεται συνεπίπεδο εσωτερικά και εξωτερικά. 
Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της Albio 256 Thêa είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα το δάπεδο να είναι συνεπίπεδο μόνο στην εσωτερική πλευρά του κουφώματος, καθιστώντας το ιδανικό για την αντικατάσταση υπαρχόντων εγκαταστάσεων.

Για τη βέλτιστη λειτουργία του συστήματος έχει μελετηθεί ένα ειδικό σύστημα απορροής, που δίνει τη δυνατότητα στο νερό να απορρέει και από την εσωτερική πλευρά του κουφώματος.
Επιπλέον, διαθέτει έναν ειδικό ανασηκώμενο συρόμενο μηχανισμό κύλισης που επιτρέπει υάλωση μεγάλης επιφάνειας και πάχους, αφού το κάθε φύλλο που κινεί μπορεί να έχει βάρος έως 250kg.

Είναι δυνατή η κατασκευή όλων των τυπολογιών συρόμενου συστήματος. *(Τιμή με Ug= 0,6 W/m2K και χρήση θερμικά βελτιωμένου αποστάτη)
Το νέο συρόμενο σύστημα Albio 256 Thêa αποτελεί ένα από τα μοναδικά μίνιμαλ συρόμενα- ανασηκώμενα συστήματα που προσφέρει ιδανική στεγάνωση χάρη στη χρήση ελαστικών από EPDM. 
Χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό με λιτές ίσες γραμμές και διαθέτει μίνιμαλ όψη με ενσωμάτωση της κάσας στον τοίχο περιμετρικά του συστήματος, ορατό προφίλ 45mm και στενό γάντζο ορατής επιφάνειας μόλις 42mm.

Παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις θερµοπερατότητας µε Uw έως και 1,15 W/m2K . * 
Ενσωματώνοντας την κάσα στο δάπεδο, το κούφωμα γίνεται συνεπίπεδο εσωτερικά και εξωτερικά.  Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της Albio 256 Thêa είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα το δάπεδο να είναι συνεπίπεδο μόνο στην εσωτερική πλευρά του κουφώματος, καθιστώντας το ιδανικό για την αντικατάσταση υπαρχόντων εγκαταστάσεων. Για τη βέλτιστη λειτουργία του συστήματος έχει μελετηθεί ένα ειδικό σύστημα απορροής, που δίνει τη δυνατότητα στο νερό να απορρέει και από την εσωτερική πλευρά του κουφώματος. Επιπλέον, διαθέτει έναν ειδικό ανασηκώμενο συρόμενο μηχανισμό κύλισης που επιτρέπει υάλωση μεγάλης επιφάνειας και πάχους, αφού το κάθε φύλλο που κινεί μπορεί να έχει βάρος έως 250kg. Είναι δυνατή η κατασκευή όλων των τυπολογιών συρόμενου συστήματος. *(Τιμή με Ug= 0,6 W/m2K και χρήση θερμικά βελτιωμένου αποστάτη)


ΦΥΛΛΑΔΙΟ
 

ALBIO 205
 
Η σειρά Albio 205 με κλασσικό σχεδιασμό αποτελεί την ιδανική λύση για τη διαμόρφωση και την ανανέωση κάθε χώρου. Η στεγανότητα του είναι εφικτή με ειδικά βουρτσάκια και λάστιχα που εφαρμόζουν τόσο στα φύλλα όσο και στους οδηγούς. Ποιοτικό και ανθεκτικό, θεωρείται ιδανικό για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων. Διατίθεται σε σχέδιο οβάλ και ανάγλυφο.
Εφαρμογές:
Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, επάλληλα ή χωνευτά κ.α
 
ALBIO 220
 
Η σειρά Albio 220 δημιουργήθηκε με βάση τη σειρά Albio 215. Διακρίνεται από τον ανοξείδωτο οδηγό κύλισης που προσφέρεται επίσης σε  πολυαμιδίο και αλουμινίο. Ο προσεγμένος σχεδιασμός της σειράς αλλά και η επιλογή των διαφορετικών design στην εξωτερική εμφάνιση, αποτελούν μια ξεχωριστή πρόταση για κάθε εφαρμογή. Οι οδηγοί διαθέτουν υποδοχή για ράγα κύλισης με εξειδικευμένο σχήμα, για κύλιση φύλλων πλάτους 38mm.
Εφαρμογές:
Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, επάλληλα ή χωνευτά κ.α
ALBIO 225
 
Η σειρά Albio 225 παρουσιάζει άριστα θερμομονωτικά αποτελέσματα για απόλυτη προστασία ακόμα και σε έντονες κλιματολογικές συνθήκες χάρη στο προηγμένο σύστημα θερμοδιακοπής. Παράλληλα ο σύγχρονος σχεδιασμός με δύο επιλογές σε επίπεδο και οβάλ συμπληρώνεται από την υποδοχή για ανοξείδωτη ράγα κύλισης για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και λειτουργικότητα. 
Εφαρμογές:
Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, επάλληλα ή χωνευτά κ.α
 
ALBIO 225LS
 
Η σειρά Albio 225LS παρουσιάζει άριστα θερμομονωτικά αποτελέσματα λόγο της  θερμοδιακοπής με πολυαμίδια. Χάρη στο ειδικό μηχανισμό κύλισης συρομένου-ανασηκωμένου παρουσιάζει καλύτερη στεγανότητα στο νερό σε σχέση με τα κοινά συρόμενα λόγο προσθήκης ελαστικών μεταξύ των προφίλ κάσας-φύλλου. 
Παράλληλα ο σύγχρονος σχεδιασμός με δύο επιλογές σε επίπεδο και οβάλ συμπληρώνεται από την υποδοχή για ανοξείδωτη ράγα κύλισης για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και λειτουργικότητα. 
 
ALBIO 227
 
Διαχρονικά πρωτοπόρα στο σχεδιασμό κουφωμάτων που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, η EXALCO δημιούργησε μια νέα σειρά, την ALBIO 227. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή, ιδανικό για την αντικατάσταση των κουφωμάτων ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο σε απλές ίσες γραμμές και συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την άριστη ποιότητα, την ευκολία στην κατασκευή και τη διαχρονική αξιοπιστία που εγγυάται η EXALCO . 
 
Τα πλεονεκτήματα του συστήματος που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι :
  • Ο τρόπος κύλισης που γίνεται επάνω σε ανοξείδωτο έλασμα του οδηγού ή σε ράγα πολυαμιδίου, προσφέροντας ομαλή και ταυτόχρονα εύκολη μετακίνηση των φύλλων. 
  • Το πλάτος του οδηγού που είναι 95mm, προσφέροντας τη δυνατότητα να τοποθετηθεί τζάμι- σήτα- πατζούρι των 97mm.
  • Η πιστοποίηση στο Γερμανικό Ινστιτούτο Δοκιμών IFT Rosenheim με συντελεστή θερμοπερατότητας Uf= 3.7
Το σύστημα επιτρέπει την κατασκευή συρόμενων κουφωμάτων, επάλληλων ή χωνευτών (μονόφυλλα – δίφυλλα) και είναι ιδανικό είτε για αντικατάσταση παλαιότερων κουφωμάτων είτε για τοποθέτηση σε καινούριες κατασκευές. 
ALBIO 230
 
Η σειρά Albio 230 αποτελεί το τελευταίο τεχνολογικό επίτευγμα της Exalco στα συρόμενα συστήματα. Χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό και είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδράνειας. Παρουσιάζει άριστη θερμομόνωση καθώς και στεγανότητα, χάρη στο ειδικό μηχανισμό κύλισης. 
Εφαρμογές:
Μπαλκονόπορτες ή παράθυρα επάλληλα
ALBIO 235
 
Η σειρά Albio 235 χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό με λιτές ίσες γραμμές, ενώ είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδράνειας. Παρουσιάζει κορυφαία επίδοση στη θερμομόνωση χάρη στα πολυαμίδια 24mm και 34mm και στις πολυθάλαμες θερμομονωτικές προσθήκες. Η στεγανότητα εξασφαλίζεται από λάστιχα EPDM καθώς και από τον ειδικό ανασηκώμενο- συρόμενο μηχανισμό κύλισης. Παράλληλα ο μηχανισμός αυτός δίνει τη δυνατότητα για υάλωση μεγάλης επιφάνειας και πάχους, αφού μπορεί να κινεί φύλλα βάρους μέχρι και 200Kg.